Teva sponsort vanaf dit seizoen Expeditie Robinson

Geplaatst door op sep 27, 2013 in weblog | 0 reacties

Teva sponsort vanaf dit seizoen Expeditie Robinson

29 augustus is het tv-programma Expeditie Robinson weer begonnen. Dit is een van de best bekeken programma’s van Nederland. In een schitterende omgeving vindt een competitie tussen bekende Nederlanders plaats. Ze krijgen allerlei beproevingen te verduren – zowel geestelijke als lichamelijke, smeden complotten en werken elkaar uit het spel tijdens de eilandraden. Op het onbewoonde eiland waar het programma zich afspeelt, zijn sandalen van Teva zeer bruikbaar.

Een aantal jaren dragen de deelnemers aan het tv-programma Expeditie Robinson schoenen van het sandalen- en outdoormerk Teva. Dit jaar vond Teva het tijd om nog zichtbaarder verbonden te worden aan het tv-programma.

TEVA

Teva van 1984 tot nu

De geschiedenis van Teva is in 1984 begonnen met een idee van Mark Thatcher, die Grand Canyon River Guide was. Tijdens riviertochten merkte hij dat de schoenen van toeristen steeds doorweekt raakten. De slippers die de gidsen droegen waren ook niet geschikt. Thatcher bedacht een betere oplossing en in 1984 ontwikkelde hij de eerste sportsandaal.

Teva – het Hebreeuwse woord voor ‘natuur’ – breidde zijn zichtbaarheid in 2013 uit met een speciaal Expeditie Robinson footwearpakket, dat bestaat uit sandalen en schoenen in een paar nieuwe kleuren. Deze schoenen zijn nu verkrijgbaar bij Teva-dealers zoals Bever Outdoor. Dit zijn ook de schoenen die de kandidaten in het programma dragen.

Teva maakt verschillende producten: sportsandalen, slippers (flipflops), verschillende soorten schoenen en laarzen.

mark thatcher